Pagina's

woensdag 26 april 2017

Bedrijf achter festivals als Amsterdam Kookt en Craft failliet

13 BV, het bedrijf achter populaire festivals als Amsterdam Kookt en Craft, is failliet. Alle aangekondigde evenementen zijn geannuleerd.


Onder moederbedrijf 13 vallen behalve Amsterdam Kookt en CRAFT onder andere festivals als Damaris en Nederland Kookt.

Alle afgekondigde festivals, zoals Amsterdam Kookt op 5, 6 en 7 mei in het Olympisch Stadion, 2, 3 en 4 juni in het Oosterpark en 4, 5 en 6 augustus op de NDSM-Werf, gaan niet door.

In een bericht aan zakenrelaties laten de mensen achter het bedrijf weten: 'Tot onze grote spijt en teleurstelling moeten wij u mededelen dat wij noodgedwongen per direct de activiteiten van 13 BV en haar dochterondernemingen (o.a. CRAFT Festival, Damaris BV, Amsterdam kookt) moeten staken. Na een lange strijd zijn wij tot de conclusie gekomen dat er geen andere mogelijkheid is, dan zelf faillissement aan te vragen."

Het bedrijf zegt dat er alles aan gedaan is om de evenementen door te kunnen zetten. 

'Maar het mocht helaas niet baten. We zijn er van bewust dat u als relatie hierdoor mogelijk gedupeerd wordt. Wellicht zijn er kosten of afspraken gemaakt die betrekking hebben op een van de evenementen. Wij bieden onze oprechte excuses hiervoor aan. Wij hebben er tot het laatste moment in geloofd, maar zijn nu op een punt gekomen waarop wij noodgedwongen moeten opgeven. Deze week wordt het faillissement aangevraagd voor de diverse BV's.'

Lees het gehele ARTIKEL!

Amsterdam Kookt op FACEBOOK.Geen opmerkingen:

Een reactie posten