Pagina's

Vespresso

SUCCESVOL MOBIEL RESTAURATIECONCEPT NU OOK IN NEDERLAND

Een bruiloft in de wei, een receptie, een bedrijfsfeest, een (buiten)evenement, een sportmanifestatie? Met Vespresso kun je elk evenement verrassend aankleden. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt en met één of meerdere Vespresso's wordt elk feest een onvergetelijke ervaring. Vespresso levert maatwerk.

De mobiele blikvangers kunnen onder andere ingericht worden als cocktailbar, coffeebar met barista, DeeJay bar, Pastabar, Icecream bar, enz. Voor een korte omschrijving van elk concept kunt je een keuze maken uit het menu links. 


KOFFIE ZOALS HIJ BEDOELD IS

Echte koffie van een traditioneel Italiaanse Vespresso. Zo is hij bedoeld. Onze koffiewagens worden verhuurd met gediplomeerde barista's die elke kop de aandacht geven die hij verdient.
Vespresso werkt uitsluitend met vers gebrande koffie van de hoogste kwaliteit en dat proef je.

Espresso, Cappucino, Latte Machiato of een reguliere kop koffie? Informeer naar de mogelijkheden en neem contact met ons op.ITALIE OP JE BORD

De Vespresso pastabar voorziet je gasten van een overheerlijk bordje authentieke Italiaanse pasta. Geserveerd vanuit onze originele Vespa's is het plaatje natuurlijk compleet.
Er is keuze uit verschillende pastagerechten (Penne, Fusilli, Fusilli tricolore, Farfalle, Macaroni) die te combineren zijn met een aantal verschillende sauzen. Uw keuze kan besproken worden bij reservatie.
Voor uitgebreide mogelijkheden of meer uitleg over ons unieke maatwerkconcept staan wij u graag te woord.


VOETJES VAN DE VLOER

Een Vespresso als middelpunt van muzikale beleving. We verhuren een volledig ingerichte deejay booth. Een Vespresso met hightech (Pioneer) cd spelers en mengtafel inclusief speakers op statief voor kleine tot middelgrote gezelschappen. Dit is eventueel uitbreidbaar voor grotere evenementen.


VERKOELING, ITALIAN STYLE

Je gasten trakteren op een verkoelend ijsje? In ons assortiment een volledig gerestaureerde Italiaanse ijscowagen. Deze blikvanger werkt als een magneet op jong en oud en zorgt voor de nodige allure op ieder evenement. De ijs smaken kiest u zelf.


HET ECHTE KERMIS- OF BIOSCOOPGEVOEL

Kermis of bioscoop. Popcorn hoor erbij. De geur van gebrande suiker en vers gepofte mais is op een geslaagd evenement nauwelijks weg te denken.
Laat de harten van kinderen (en menig volwassene) sneller slaan door het huren van een Vespresso popcorn car op uw evenement.


Voor meer informatie en direct contact kunt u uw inhoudelijke aanvraag 
naar ons MAILEN!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten