Pagina's

Fabulous Food Truck

De Fabulous Food Truck is een professionele rollende keuken die op iedere gewenste locatie kwaliteitscatering kan verzorgen. 
De Food Trucks zijn hip, onderscheidend en flexibel! 


Wij zijn ‘driven to create good food’ en streven naar een maximale beleving van de mobiele horeca, door een unieke presentatie te combineren met vers bereide gerechten. 
Dit alles met een gezonde dosis enthousiasme! 
Dus… verras uw gasten met een van de Fabulous Food Trucks!


De Fabulous Food Truck heeft verschillende arrangementen en kan bij u thuis, op het werk, of op een andere unieke locatie een originele en smakelijke catering verzorgen. 
Zo kunnen wij de Fabulous Food Truck inzetten als ‘Italian Streetfood Truck’ met allerlei hippe Italiaanse gerechtjes die de gasten bij de food truck kunnen bestellen. 


Een andere feestelijk optie is ons ‘Fabulous Italian Fingerfood’ arrangement met allerlei luxe kleine koude en warme hapjes die wij uitserveren aan de gasten. 
Maar we kunnen natuurlijk ook op culinair vlak uitpakken en een meerdere gangen ‘Italian Walking Dinner’ verzorgen vanuit de food truck. 
Alles is mogelijk met onze rollende keuken en wij maken de invulling van de catering graag op maat voor u!


Naast de food catering kunnen wij ook voorzien in uw wensen omtrent de drankjes. 
Zo hebben wij een mobiele Koffiebar waarmee wij heerlijke vers gemalen bonenkoffie en thee specialiteiten kunnen maken op locatie. 
Dit is een hip wagentje die wij in de food truck mee nemen en bij u op locatie tussen de mensen kunnen ‘stallen’ zodat iedereen naar wens kan bestellen bij ons. 


Verder kunnen we natuurlijk ook met onze Fabulous Italian Bar de reguliere frisdranken, goede biologische wijnen, bieren, bubbels, cocktails, smoothies e.d. verzorgen voor uw gasten!

De Food Truck komt standaard met een aantal statafels en een gezellige aankleding rondom de truck. Meer aankleding, meubilair en advies nodig? 
Wij denken graag met u mee!FLEXIBEL DOOR ONBEPERKTE MOGELIJKHEDEN

De Fabulous Food Truck kan bij u thuis, op uw bedrijf, bruiloft of evenement, of op unieke locaties een hippe maar vooral smakelijke catering verzorgen vanuit de mobiele keuken. 
Van een toegankelijk ‘streetfood arrangement’ tot een exclusief 4- of 5-gangen (walking) diner of fingerfood arrangement. 
De mogelijkheden van de Fabulous Food Truck zijn echt oneindig! 
Daarbij komt dat de Fabulous Food Truck volledig zelfvoorzienend is in gas, water en electra, en wij zelfs alle benodigdheden in huis hebben om echt uit te pakken op de meest unieke locaties! 
Van meubilair, aankleding en LED scherm, tot bar en glaswerk, alle ingrediënten voor een geslaagd event zijn aanwezig! 

Voor meer informatie en direct contact kunt u uw inhoudelijke aanvraag 
naar ons MAILEN!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten