Pagina's

Pizza Vomero

Heb jij een feestje/party te vieren? 
Wij verzorgen met plezier de Pizza Catering voor jouw gelegenheid.Verras jouw gasten eens met iets origineels, zoals een Mobiele Pizzabakker bij jou op locatie, die de heerlijke Italiaanse pizza's bakt op de Napolitaanse wijze.Pizza Vomero zorgt ervoor dat het aan jouw gasten niets zal ontbreken.
Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou in een vrijblijvend gesprek.De naam VOMERO van Pizza VOMERO is afgeleid van een stadsdeel van Napels. Er is voor deze naam gekozen omdat onze pizza's op de Napolitaanse wijze bereid worden.Pizza VOMERO wilt jou de beste dienstverlening bieden. 
Wij zullen dan ook alles in het werk stellen om aan je verwachtingen te voldoen. 
In ons brede aanbod vind je vast en zeker wat je zoekt. 


Pizza VOMERO gelegen in Zuid-Limburg is een mobiele pizzeria die op locatie pizza's bakt in een houtoven. 
De mobiele pizzawagen is voorzien van een uit Italië afkomstige pizza houtoven. 
Een mobiele pizza catering met de Italiaanse / Napolitaanse pizza's.
Pizza VOMERO gaat voor professionaliteit en dit uit zich in de uitstraling en de kwaliteit van de heerlijke Italiaanse pizza's die met liefde bereid worden.


Er wordt dan ook uitsluitend met deeg gewerkt dat vanuit de regio rondom Napels afkomstig is. 
Op zijn Italiaans spreken we over Farina di Grano Tenero tipo 00.In Napels is men gespecialiseerd in het malen van zorgvuldig geselecteerd graan en de productie van uitzonderlijk meel, waarmee die heerlijke, typisch Napolitaanse pizza's gemaakt worden.Voor meer informatie en direct contact kunt u uw inhoudelijke aanvraag 
naar ons MAILEN!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten