Pagina's

Capri Pizza

Ruim 20 jaar hebben de oprichters van Capri Pizza ervaring in catering en sinds enkele jaren richten wij ons met Capri Pizza op pizza`s en pasta`s. 


Met Capri Pizza bieden wij in de Randstad en daarbuiten, verschillende mobiele keukenconcepten aan voor een betaalbare prijs. 
Ons team bestaat uit ervaren koks en cateringpersoneel en onze concepten zijn gericht op de Italiaanse keuken. 
Wij werken volgens traditionele recepten, waardoor de pure Italiaanse smaak goed tot z’n recht komt.Origineel concept:

Zowel onze steenovenpizza’s als pastagerechten zijn zeer geschikt voor particuliere feesten en voor uiteenlopende bedrijfsevenementen. 
Bent u op zoek naar een origineel cateringconcept? 
Capri Pizza biedt live entertainment, gecombineerd met een culinaire streling voor de tong. 
Dit alles tegen aantrekkelijke tarieven. 
Het concept van Capri Pizza is gemakkelijk en zeer gevarieerd. 
In onze mobiele keukens en houtgestookte steenovens bereiden wij ter plekke de lekkerste Italiaanse gerechten en pizza’s. 
Gegarandeerd dat uw feest een groot succes wordt.Geschikt voor alle locaties:

Onze mobiele steenovens en pasta-units zijn multifunctioneel inzetbaar. 
De pasta-units zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik en nemen niet veel ruimte in beslag. 
Een ideale en originele manier om een feestje te vieren op elke willekeurige locatie. 
Onze pasta-units draaien op 220 Volt of op aggregaat. 
De steenovens branden op door ons meegebracht hout.Hygiëne:
Ons team van ervaren koks heeft vooraf een gedegen voorbereiding in onze eigen productiekeuken. 
Uiteraard werken wij volgens hygiënische HACCP-normering. 
Pizzadeeg moet bijvoorbeeld rijzen en het maken van verse pasta neemt veel tijd in beslag. 
Alleen zo kunnen wij op locatie snel een knapperige pizza of goede pasta serveren.
Mogelijkheden:

PIZZACATERING:

Pizza’s zijn niet alleen lekker maar maken het ook gezellig voor uw gasten op een (bedrijfs)feest, receptie of familiereünie. Met pizza’s zijn mensen gauw verrast. Daarom is de pizza catering van Capri Pizza geschikt voor elke gelegenheid. Met onze pizza catering komen wij met een houtgestookte steenoven naar uw locatie. Er moet wel gelegenheid zijn om de steenoven buiten neer te zetten. Pizza’s krijgen een heerlijk authentieke smaak door deze oven en worden lekker knapperig.

Gasgestookte oven
Wilt u gebruik maken van de pizza catering van Capri Pizza, maar wilt u de pizza’s binnen bakken? Geen enkel probleem, want in dat geval nemen wij een gasgestookte oven mee. Deze kan prima op elke binnenlocatie worden neergezet.

Pizza naar eigen smaak
Bij onze pizza catering bieden wij uw gasten de kans een pizza naar eigen keuze samen te stellen. Tonijn, salami, ham of kaas; alles is mogelijk. Datzelfde geldt ook voor toppings als uien, paprika, kappertjes, ananas, olijven, enzovoorts. De kracht van onze pizza catering is dat iedereen tevreden is. Wij snijden de pizza’s in handzame pizzapunten. Zo kunnen uw gasten bovendien van verschillende soorten pizza proeven.

Pasta- en saladebar

Onze pizza catering kunnen wij desgewenst aanvullen met onze pasta- en saladebar. Dat maakt de pizza catering nog Italiaanser en uitgebreider. Wanneer u vooraf aangeeft wat uw wensen zijn, dan houden wij daar met de pizza catering graag rekening mee.LATE NIGHT PIZZA SNACK:

Pizza’s lenen zich uitermate goed als een late night snack. De late night pizzasnack van Capri Pizza bestaat uit pizzapunten met verschillende toppings en dus in verschillende smaken. Wij kunnen een late night pizzasnack voor elk feest verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsevenement dat u feestelijk wilt afsluiten of een schoolfeest waarbij de scholieren laat op de avond getrakteerd wordt op een hartige late night pizzasnack.
PIZZA OP DE VINKEVEENSE PLASSEN:

Vindt u het leuk om met vrienden, familie of zakenrelaties vanaf een toplocatie aan het water iets te vieren? Capri Pizza verzorgt een gezellig pizzafeestje op de Vinkeveense Plassen. Vanuit onze thuisbasis in Mijdrecht varen wij met gemak naar elk eilandje of oever in de Vinkeveense Plassen. Een pizzafeestje is niet alleen heel leuk en gezellig, maar natuurlijk ook erg lekker. Wij varen over een groot deel van de Vinkeveense Plassen.

Varende pizzaoven
Met onze varende houtgestookte pizzaoven viert u een fantastisch pizzafeestje op de Vinkeveense Plassen. Onze boot meert aan op de door u opgegeven locatie, en vanaf daar bakken wij knapperige pizza’s naar origineel Italiaans recept. Omdat de steenoven erg heet wordt, zijn de pizza’s in 2 minuten geelbruin en krokant. Tijdens een pizzafeestje verdelen we de pizza’s in handige punten en natuurlijk bepalen uw gasten zelf wat zij op de pizza willen.

Pasta’s:
Naast een pizzafeestje in en rondom de Vinkeveense Plassen, is het ook mogelijk dat wij met onze mobiele pasta-cookers aanmeren. Wij bieden een uitgebreid assortiment verse pasta met de heerlijkste sauzen en serveren dit in handige bakjes. Geen geknoei dus, maar meteen lekker opeten. Aan een pizzafeestje zit geen maximum van het aantal mensen vast. Wij passen het aantal ovens gewoon op de grootte van de groep aan. Verder nog:

PIZZA WORKSHOPS - KINDERFEESTJE - BUURTFEEST - SCHOOLFEEST - BEDRIJFSFEEST - BRUILOFT CATERING - EVENEMENTEN
Voor meer informatie en direct contact kunt u uw inhoudelijke aanvraag 
naar ons MAILEN!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten