Pagina's

Buon Ape Tito

BUON APE TITO is ontstaan uit passie voor Italië, de Italiaanse keuken, taal & cultuur. Op een APE uit 1978 hebben we een Italiaanse houtoven gemonteerd zodat we met onze knalrode foodtruck (België) op allerlei zomerse feestjes échte Napolitaanse pizza's kunnen bakken. Maar ook een herfst- of winterfeest met lekkere pizza rond een aantal vuurkorven is een optie. 

Origineel, authentiek én overheerlijk! 

VIVA LA PIZZA! Wat mag u van ons verwachten? 

Wilt u een origineel feest zonder stress en zorgen? Kies dan voor de lekkere pizza's van BUON APE TITO. Bovendien zorgt onze rode APE voor de échte Italiaanse gezellige sfeer! 

Op voorhand maken we dagvers pizzadeeg volgens een authentiek Italiaans recept. We gebruiken steeds verse ingrediënten van uitstekende kwaliteit. Onze '00' bloem wordt bovendien ingevoerd uit Italië. 

Vervolgens komen we met Antonio naar de locatie die u verkiest. Het enige waar u rekening mee moet houden, is zijn breedte van 1m30. Ook hebben we één stopcontact nodig voor onze koeling en een beetje plaats voor onze werktafel en zwarte vouwtent (3m x 4,5m) De pizza's worden volgens de regels van de kunst gebakken in een traditionele houtoven die op de APE staat. Deze oven wordt een uur op voorhand warm gestookt tot een temperatuur van ca. 400 graden. Dit zorgt ervoor dat er elke twee minuten een pizza klaar is. 

We bakken gedurende 2 of 3 uur à volonté en afwisselend de pizza's uit onze pizzalijst. Als ze klaar zijn, worden ze in punten gesneden zodat iedereen die wil een stukje kan nemen. Zo kan iedereen van verschillende pizza's proeven. Kinderen mogen altijd proberen om zelf hun pizza te versieren! 

We zorgen ook voor rood-wit geruite pizzaplankjes en servetten. Na de pizzabak ruimen we alles weer netjes op. Indien gewenst, zorgen we ook voor enkele antipasti: 

- zongedroogde tomaatjes
- grissini 
- gemarineerde olijven 
- een assortiment bruschette: met olijfolie, look & zout, met stukjes tomaat en met mozzarella & oregano 

Ook een dessert is mogelijk: 

- huisbereide tiramisù 
- een grote schaal cantuccini: Toscaanse amandelkoekjes
- panna cotta met frambozencoulis

Voor meer info, suggesties of een vrijblijvende offerte op maat, kan u ons altijd contacteren. 

CIAO, A PRESTO!Voor meer informatie en direct contact kunt u uw inhoudelijke aanvraag 
naar ons MAILEN!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten