Pagina's

Mobile Street Food

Op zoek naar originele en ludieke catering? 
Kies hier uw mobiel foodconcept of neem vrijblijvend contact op!  Mobiele catering
Mobile Street Food is de grote voorloper op het gebied van mobiele cateraars.
Met diverse uiteenlopende mobiele kookstations staan wij garant voor een originele en ludieke manier van catering. 
Altijd weer geleverd met de hoogste kwaliteit qua food en service.


De mogelijkheden
Wij weten als geen ander dat deze tijd vraagt om een betaalbare en duurzame invulling van uw event. 
En wij laten zien dat catering dan nog steeds spannend, origineel en lekker kan zijn.
Bij ons geen hapjes en standaard buffetten maar een mobiele pizzabakker op iedere gewenste locatie of oud Hollandse poffertjes vanaf een originele Huisman brombakfiets uit 1970.Of wat dacht u van onze verse pasta op locatie vanuit een Piaggio Ape. 
Dit 'grappige Italiaanse driewielertje´ hebben wij volledig omgebouwd tot uitgiftepunt van verse pasta´s met huisgemaakte sauzen. 
Mocht uw eet idee er niet tussen staan, geen probleem, onze mogelijkheden zijn grenzeloos.Duidelijk, duurzaam en betaalbaar
Mobile Street Food staat voor transparantie, in prijsafspraken en voorwaarden. Geen onduidelijke offertes maar snel, accuraat en meedenkend. 
Mobiele catering voor ieders budget! 
Of het nu gaat om 30 personen BBQ of 300 personen huwelijksfeest, Mobile Street Food staat garant voor een geslaagd feest, tot in de puntjes verzorgd.
Mobile Street Food is continue in beweging!De mobiele pizzabakker op iedere locatie!   
Unieke mobiele pizza catering!
Onze mobiele pizzabakkers zorgen voor een unieke ervaring op iedere locatie. Vanuit een originele Italiaanse steenoven, welke professioneel op een trailer is gemonteerd, bakken onze mobiele pizzabakkers de heerlijkste ovenverse pizza's. Houtgestookt, en dat proef je!

De pasta mobiel op uw bruiloft!
'Grappig Italiaans driewielertje'
De Piaggio Ape met verse pasta's is op iedere locatie inzetbaar. Dankzij alle nodige inbouwapparatuur voorziet hij uw gasten binnen no time van à la minute gekookte pasta. Tevens beschikt ons mobiel kookstation over LED verlichting en LCD scherm, om uw bedrijfsfilm op af te spelen of de juiste sfeer aan het feest te geven.

Zelf een salade samenstellen met onze Salad Bar!
Sla enzo!
De ideale aanvulling op ons pizza of pasta concept! Laat uw gasten een keuze maken uit diverse ingrediënten en zo een eigen salade samenstellen. Alles geserveerd vanaf onze trendy uitgifte van steigerbuis en steigerhout.

De BBQ cateraar van Nederland!
Geheel verzorgd!
Op zoek naar een geheel verzorgde barbeque catering? Met Mobile Street Food treft u de ideale partner op het gebied van BBQ catering. Betaalbaar en origineel voor de kwaliteit die u van ons gewend bent. Alles inclusief grill chef, borden en bestek en barbeque.

Soepie?
Snel en lekker
Het is altijd goed weer voor soep! Een stevige huisgemaakte erwtensoep in de koude wintermaanden voor uw personeel of een Italiaanse Gazpachio in de zomer tijdens een strandfeest of evenement. Onze heerlijke huisgemaakte soepen, doen het altijd goed op iedere gewenste locatie.

Bruschetta Bar
Snackkarretje
Dit wagentje vol met lekkers, rijden wij zo door de feestruimte. Wij laten uw gasten smullen van diverse soorten huisgemaakte bruschetta's en molenbrood met diverse smeersels, tapenades, pesto en vijgenchutney. Daarbij snijden wij, onder het oog van uw gasten de mooiste Iberico. Puur of op een crostini met vers geraspte Parmezaanse kaas!

Voor meer informatie en direct contact kunt u uw inhoudelijke aanvraag 
naar ons MAILEN!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten