Pagina's

Il Forno

Het concept mobiele pizzeria 'IL FORNO' is het resultaat van onze grote passie voor Italië en haar culinaire verassingen. Na het proeven van een pizza, gebakken in een authentieke Italiaanse steenoven, was het voor ons een voldongen feit - dit zou onze missie worden in België!Het legendarische gezegde "alle wegen leiden naar Rome" was voor ons eerder "alle wegen leiden naar Toscane". 
Daar hebben we verschillende steenovens mogen uitproberen onder het wakend oog van een Italiaanse hobbykok.Volop hebben we kunnen experimenteren met verse deeg, groot assortiment aan toppings en verschillende sauzen. 
Vervolgens na vele bezoeken aan vakbeurzen, werd het tijd voor het echte werk en met trots kunnen we zeggen dat nu 6 jaar later, prat mogen zijn op onze resultaten.'Il Forno' (België) is nu de trotse eigenaar van 5 Italiaanse steenovens en kan beroep doen op 3 ploegen.

De Italiaanse steenoven(s) wordt op de door u gekozen locatie gebracht. 
Een 2-tal uren op voorhand beginnen we met de opwarming van de steenoven(s), dit door middel van beuk of eik (keurmerk voor verantwoord bosbeheer). 
Deze voorbereiding is nodig om een optimale temperatuur van tegen 400ºC te bekomen.Gedurende een aantal uren bakken wij naar hartenlust alle soorten pizza's door elkaar. 
Het is de bedoeling dat iedereen gezellig samen kan eten en tevens kan genieten van een uitgebreid assortiment.

Geen saai, klassiek aanschuifsysteem. Smullen naar hartenlust.

Deze formule kan met of zonder bediening.
Voor meer informatie en direct contact kunt u uw inhoudelijke aanvraag 
naar ons MAILEN!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten