Pagina's

Groos Streetfood

De geur van een versgebakken pizza doet je onmiddellijk het water in de mond lopen. 
Bovendien brengt het je onmiddellijk in vakantiesferen, dus wat is er nou leuker dan versgebakken pizza’s op jouw feest, bruiloft, evenement, bijeenkomst of festival? Daarmee creëer je in één klap meteen die fijne, feestelijke sfeer die van jouw dag een geslaagde dag maakt.Hoe je dat voor elkaar krijgt, wil je weten? 
Met de mobiele, houtgestookte pizzaoven van Groos Streetfood, natuurlijk!

Razendsnel klaar en heerlijk knapperig.Als je van verse pizza’s houdt en wilt dat je gasten hier niet lang op hoeven te wachten, dan is Groos Streetfood de ideale cateraar voor jou. 
De houtgestookte oven werkt echt als een trein. 
En omdat de oven echt loeiheet wordt opgestookt, zijn de pizza’s niet alleen razendsnel klaar, maar ook nog eens heerlijk knapperig.Met snel bedoelen we bovendien ook echt snel. 
Al binnen een kwartier zijn er al zestig punten pizza klaar op uitgeserveerd te worden. met de beschikbare verse en gedroogde kruiden, olijfolie, zout en peper kunnen jij en je gasten de pizza’s helemaal afmaken. 
Met Groos Streetfood is je catering tot in de puntjes verzorgd, want desgewenst kunnen er ook nog complete menu’s worden samengesteld met antipasti, salades en desserts.Dé cateraar voor verse pizza’s

Dat wordt dus ultiem genieten van de verse pizza’s van Groos Streetfood op jouw feest, festival, bijeenkomst of evenement! 
Wij zouden niet te lang wachten met het boeken van deze cateraar…

Voor meer informatie en direct contact kunt u uw inhoudelijke aanvraag 
naar ons MAILEN!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten