Pagina's

Pasta Et Cetera

De Mobiele Pastabar voor al uw feesten en evenementen !!!Pasta et Cetera (België) is de mobiele pastabar die graag heerlijke pasta komt klaarmaken op al jullie feesten of evenementen. Of het nu een rustig relax feest is, of een zeer snelle bedrijfslunch (kan zeer snel gaan indien gewenst!), alles kan! 
Vanuit de foodtruck, in de mooie maanden ook vanuit onze partytent of er we maken onze opstelling binnen in een zaal zodat jullie niet naar buiten hoeven, ... 
Dit wordt steeds met u besproken!Voor een zeer snelle bedrijfslunch, tuinfeest, bedrijfsfeest, verjaardag, huwelijk, event, festival, communie, receptie (speciale receptiebekertjes), eindejaarsfeest, enz...Bij elke aanvraag wordt er voldoende tijd gemaakt om samen met u te bespreken wat uw wensen zijn en wat u van ons kan verwachten! Graag ook een seintje vooraf indien er personen zijn met een gluten-intolerantie. We kunnen hier rekening mee houden! Ook met de hapjes en desserten kan er rekening gehouden worden met bv. vegetariërs, kindjes, ... indien u ons op voorhand op de hoogte brengt.We voorzien alles wat nodig is om jullie en jullie gasten te laten genieten (potjes, bestek, servetten, vuilbakken, etc.)

We zetten vuilnisbakken waarin jullie het afval mogen werpen en nemen deze afval uiteraard ook gratis terug mee.

We voorzien steeds het nodige materiaal en personeel om alles vlot te laten verlopen!!Voor de foodtruck (met geopende luiken) hebben we een plaats van min. 4 meter op 7 meter nodig waar we de foodtruck veilig kunnen plaatsen, dus ook de toegang moet breed genoeg zijn (en voldoende vrije hoogte) en 'veilig' berijdbaar zijn (indien u twijfelt, meld dit even, dan meten we het op of komen op voorhand kijken!!!).

Indien u geen plaats hebt voor de foodtruck, kunnen we nog steeds onze mobiele apparaten e.d. in een zaal (of keuken of ...) opstellen en bv in de zaal zelf serveren of in de lente/zomermaanden kan er ook gewerkt worden vanuit onze partytent (kleinste: 3 x 3 m) of onder een carport of ...

Benodigdheden (indien foodtruck): een gewoon stopcontact van 220 Volt.
Indien er geen beschikking is over elektriciteit, is dit ook geen probleem, dan werken we met een stroomgroep (meerprijs).

Tenzij we een opstelling in een zaal of buiten maken zonder foodtruck. 
Dan wordt in samenspraak met jullie bekeken welke voorzieningen we nodig hebben.

Bij ons krijgt u een feest op uw maat zonder zorgen!!!
Dit is het assortiment verse sauzen die we serveren bij Pasta et Cetera:

Standaard steeds sauzen:
Bolognaise
4 kazen
Arrabbiata
Carbonara
Groene Pesto

Extra sauzen (meerprijs):
Zuiderse groenten 
Zalmsaus
Scampi Roomsaus, ...

Verder hebben we verse panini's, bv.:
Zuiderse panini met Pesto - Mozzarella  - gerookte ham - zongedroogde tomaat

Hesp en kaas, ...

Voor meer informatie en direct contact kunt u uw inhoudelijke aanvraag 
naar ons MAILEN!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten