Opgeleid in Italië tot meester Pizzaiolo, met Passie gestart in België!
Vandaag kan ik al mijn kennis en ervaring met jullie delen, namelijk waanzinnig lekkere pizza’s gebakken in een mobiele houtgestookte oven op de locatie naar jullie keuze.
Pizza is geen evidentie, pizza’s creëren is een stiel.
Je bent er dagelijks mee bezig, je bent er door gebeten… pizza is mijn passie, pizza is mijn vak.
Wat maakt Pizza Monkey uniek?
- Elke pizza wordt met de hand gemaakt, het maken én stretchen van het deeg
- Het deeg wordt 2 tot 3 dagen van te voren gemaakt met zeer weinig gist, om langzaam te kunnen laten rijzen, telkens onder gecontroleerde omstandigheden
- Er komt géén deegrol aan te pas, dit om een luchtige krokante korst en dunne bodem te creëren
- We werken met bloem van topkwaliteit, 5 Stagioni, voor het ideaal rijzen
- Het beleg gebeurd enkel met de beste producten, simpel en puur maar van uitzonderlijke kwaliteit
- We werken met 3 soorten tomaten: ‘San Marzano’, ‘Pomodorino del Piennolo’ en ‘Corbarino’
- De beste olijfolie en de beste mozzarella, variërende van ‘fior di late’ tot echte Buffel mozzarella
- Vervolgens wordt de pizza 2 tot 3 minuten gebakken in een houtgestookte steenoven, op een temperatuur van 350° - 370°
Voor meer informatie en direct contact kunt u uw inhoudelijke aanvraag
naar ons MAILEN!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten