Pagina's

Il Gelataio

Il Gelataio - De IJscomanAls kleine jongen ging ik samen met mijn vader ijs verkopen met zijn ijscokar, ik sprong achter op en trok aan de bel.
Langzamer hand kreeg ik het ijsscheppen ook onder de knie, we reden rond tot dat we al het ijs hadden verkocht.Na een paar jaar kocht mijn vader zijn eerste echte ijscowagen, de wagen was gelijk een groot succes met ons zelf gemaakte ambachtelijke Italiaanse ijs, verse slagroom en onze vrolijke melodie die je van straten ver al kon horen aankomen.
Het ijs bereiden werd mij ook aangeleerd en zo werd langzamer hand het vak aan mij door gegeven.Nu naar vele jaren heb ik ook mijn eigen ijscowagen gebouwd en rijd ik daar ook mee rond met ons ambachtelijke ijs, dat in de jaren traditioneel is gebleven maar toch is mee gegaan met de tijd en dat willen wij ook uitstralen met onze nieuwe wagen.
Daarom hebben wij ook gekozen voor de naam “Il Gelataio” de ijscoman in het Italiaans want wie heeft nou geen leuke herinneringen aan de ijscoman en daarom willen wij nieuwe herinneringen met jullie maken.
Voor meer informatie en direct contact kunt u uw inhoudelijke aanvraag 
naar ons MAILEN!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten