Pagina's

De Pizzabus

Zin in een echt lekkere pizza? De Pizzabus bakt verse pizza's voor je deur.

Thuis uit eten, voor je verjaardag of feestje en op je werk: De Pizzabus is altijd een goed idee! 
Je eigen foodtruck voor de deur die je favoriete pizza bakt, terwijl je wacht.


Je kunt De Pizzabus ook reserveren voor de lunch, borrel of snack op je werk. Op aanvraag leveren wij full service catering. Naast pizza's bereiden we verse en overheerlijke antipasti, salades, piadine en desserts.

De Pizzabus rijdt op dit moment vooral in Rotterdam en omstreken. Ook buiten Rotterdam komen we natuurlijk graag naar je toe, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.Bedrijven:

De Pizzabus is er natuurlijk ook voor bedrijven. Voor alle gelegenheden, groot of klein is De Pizzabus inzetbaar, 's avonds maar ook overdag.

Denk eens aan borrels of lunches, openingen, teamdagen, heidedagen, vergaderingen, overwerken, jubilea en afscheidsrecepties, het is allemaal mogelijk. De Pizzabus denkt graag mee, want we kunnen alles uit handen nemen om de gelegenheid tot een smakelijk succes te maken. Naast pizza's bereiden we ook heerlijke seizoenssalades, antipasti, piadine en desserts. Neem contact op voor de mogelijkheden.


Feestje:

De Pizzabus is op aanvraag in te huren voor ieder feestje en kan je ook alles uit handen nemen om jouw feest, verjaardag of evenement tot een smakelijk succes te maken. De Pizzabus levert full service partycatering waarbij ook andere gerechten tot de mogelijkheden behoren, zoals antipasti, salades, piadine en desserts. Alles wordt vers bereid in eigen keuken, dus verrukkelijk!

Neem vooral contact op voor de mogelijkheden en prijzen.


De Pizzabus past bij iedere gelegenheid:

Bedrijfsfeesten
Buurt- en straatfeesten
Lunches/borrels
Verjaardagen
Schoolfeesten
Sporttoernooien
Evenementen, enz.

Voor meer informatie en direct contact kunt u uw inhoudelijke aanvraag 
naar ons MAILEN!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten