Pagina's

Otto Streetfood

OTTO - streetfood that moves!Met ruim een decennium ervaring als pionier in het foodtrucklandschap en de streetfoodcatering met 'La Papa Pizza' en 'Bistro op Wielen', ondergaan we een hippe transformatie. We gaan vanaf heden verder onder de naam 'OTTO - streetfood that moves' (België). 
Fancy streetfood met als specialiteit crusty flatbread pizza's met een eigen twist, en dit met een sterke uitstraling en een tikkel Rock & Roll!

Michiel Govaert en team zijn reeds sinds 2006 actief in het foodtrucklandschap en de streetfoodcatering. 
Met de nadruk op vers, huisbereid en kwaliteit maakt OTTO overheerlijke pizza met respect voor de Italiaanse traditie, maar met een eigen identiteit en twist. 
Naast pizza biedt OTTO ook diverse soorten aanvullende streetfood aan. 
Denk aan Mexicaanse wraps, chili con carne, tapas, pasta...Onze infrastructuur geeft ons de mogelijkheid om zowel met foodtrucks als met aangepaste mobiele keukenunits op zo goed als elke locatie onze services aan te bieden. 
Zowel binnen als buiten. 

Wij verwennen uw gasten op bedrijfsevents, opendeurdagen, jubilea, festivals en beurzen. Tevens ook op privé-events zoals huwelijken, communies, verjaardagen,...PRAKTISCH

Wij  beschikken over maar liefst 5 pizza/streetfood units. 
Dat wil zeggen dat we 3 fraaie foodtrucks ter beschikking hebben, maar daar stopt ons aanbod niet. 
Wij bieden ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze  professionele mobiele keukenunits  voor zowel binnen- als buitengebruik.

Wanneer we onze volledige infrastructuur en mankracht benutten kunnen wij zorgen voor zon 400 pizza’s per uur. 
Zo zien wij het groots en kan je, mits een boeking ruim op voorhand, onze volledige uitrusting huren. Natuurlijk kan het ook met veel minder. 

Bij OTTO is alles mogelijk.

Menu: Pizza, Pasta, Mexican Streetfood, Tapas, Dessert e.d.
Voor meer informatie en direct contact kunt u uw inhoudelijke aanvraag 
naar ons MAILEN!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten