Pagina's

La Bolla

La Bolla - Mobiele ProseccobarEen stukje Italië uit 1965 op maar een paar vierkante meter.
De precieze oorsprong van de Prosecco-druif is enigszins een mysterie.

Zeker is dat al gedurende ten minste twee eeuwen de heuvels van Conegliano-Valdobbiadene een ideale omgeving zijn voor de teelt van Prosecco.
De officiële naam van de druif die in de volksmond ‘Prosecco-druif’ wordt genoemd is Glera.

SaluteWij schenken u die smaken:
Bellini’s (Aardbei, Bloedsinaasappel en Perzik) / Prosecco Frizzante / Prosecco SpumanteLa Dolce Vita!

Gruppo-Espresso is ontstaan uit de passie en voorliefde voor Italië en voor alles wat het Italiaanse levensmotto in zich heeft.

Gezelligheid met goed eten en drinken in een warme en ontspannen ambiance waarbij er geen ruimte is voor stress, kortom La Dolce Vita!

Ontmoeten is een van de primaire levensbehoeften van de mens, ontmoeten brengt men in contact met andere culturen. Het geeft een verrijking aan het leven doordat iedere ontmoeting een eigen herinnering met zich meebrengt.

Daarom laten wij u graag spannende ontmoetingen beleven met drie zeer eigenwijze, met liefde gerestaureerde, Italiaanse Vespa driewielers uit de zestiger jaren waarbij het ontmoeten eigenlijk al vanzelf plaatsvindt.Gruppo-Espresso, brengt u La Dolce Vita!
Een stukje Italië uit 1963 op maar een paar vierkante meter. Luister 5 minuten naar onze barista en u wordt net zo enthousiast en u wilt ruiken, proeven, ervaren en beleven.
Il Capretto biedt deze mogelijkheid om mobiel en op locatie echte espresso te beleven.

Op ons sfeervol ingericht terrasje kunt u de gehele dag genieten van een zalige vers gemaakte Italiaanse espresso, cappuccino of verse sinaasappelsap, u kunt genieten van een delicieus pikant worstje en in de namiddag kunt u nippen aan een ijskoud glas Prosecco.Wij zijn in staat om een pittoresk Italiaans straatje uit de jaren ’60 te creëren waar nog lang gesproken gaat worden.

We kunnen op iedere bijzondere gelegenheid altijd wel een klein plekje vinden voor een van onze Ape’s.
Natuurlijk is een individuele keuze altijd bespreekbaar. 

Voor meer informatie en direct contact kunt u uw inhoudelijke aanvraag 
naar ons MAILEN!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten