Pagina's

L’Arrosticino Gustoso

Wilt u eens wat anders eten dan patat of shoarma op de markt, braderie of festival? Dan moet u eens bij mij langskomen! Een uniek aanbod in Nederland: de echte Arrosticini, een Italiaanse delicatesse die u het water in de mond doet lopen. 


Puur ambachtelijk vlees, mooi gegrild op een handig stokje om zo op te eten. En nee, daar hoef je geen saus bij te eten want het vlees is van zichzelf al smaakvol genoeg. Kom proeven en genieten! Abruzzo is een regio in het zuiden van Italië, ingeklemd tussen de Apennijnen en de Adriatische zee. De regio staat bekend om haar mooie natuurschoon. Het is een bergachtige streek die het centrale deel van de lange Apennijnse bergketen bestrijkt en die in het oosten grenst aan de Adriatische zee. Culinair heeft Abruzzo ook een rijke geschiedenis.De huidige keuken vindt zijn oorsprong in de bergen waar vroeger de vrouwen van de boeren bijzondere lokale ingrediënten gebruikten voor hun culinaire hoogstandjes. Menig Chef-kok uit Abruzzo maakt nog steeds gebruik van de basistechnieken van toen.

Arrosticini ‘vlees op een stokje’ is een typisch streekgerecht uit deze streek.Het vetpercentage in het vlees zorgt voor de heerlijke sappige smaak. Alleen met vlees afkomstig uit de Abruzzo is deze smaak gegarandeerd. Wij halen ons vlees rechtstreeks van één van de grootste leveranciers in deze streek, die als één van de weinige producenten een halal certificaat heeft voor het lamsvlees wat ze leveren.
De Producten:

Gustoso
Italiaans voor 'heerlijk' : zo hebben we deze variant op een veel gegeten product uit mijn vaderland genoemd: heerlijk gekruid rundergehakt in een dun speciaal gebakken pannenkoekje. Even op de gril voor een warm, iets knapperig korstje. Zoals Italianen zeggen: ‘Da leccarsi i baffi' om de vingers bij af te likken!


Arrosticni op een stokje
Gemaakt van het originele varkensvlees of lamsvlees uit de Italiaanse Abruzzo streek. Vers ingevroren in Italië en voor u ter plekke op speciale grillapparatuur gegrild zodat het vlees sappig en smaakvol blijft. Doe net als de Italianen zelf: eet het puur!

Porchetta
Houdt u van een broodje warm vlees? Nadat u mijn variant hierop met echt Italiaans varkensvlees met een vers knapperig La Luna broodje heeft geproefd, wilt u niets anders meer!
 

Giant Foccacia Black Agnus Burger
Met recht een gigant, deze Italiaanse variant op een broodje hamburger. Niet alleen 200 gram puur Angus rundvlees maakt hem groots, maar ook de smaak, het speciale Italiaanse broodje er om heen en de verse knapperige sla en tomaat die er tussen zit. Zo lekker dat u dit ook zonder saus moet komen proeven!
Piadina
Probeer het maar niet uit te spreken, maar geniet gewoon van deze overheerlijke wrap gevuld met vers gegrild arrosticini vlees, varkens- of lamsvlees.

La Luna Brood met Arrosticini
Een ‘broodje arrosticini’ maar dan wel met een speciaal broodje: een vers knapperig Italiaans La Luna broodje. We serveren er servetjes bij hoor, voor het water dat u in de mond loopt.
Lasagna Toscana
Traditionele en vegetarisch Lasagne rechtstreeks uit Toscane.
Piacelli Bitter
Non-alcoholisch, lekker bitterzoet verfrissend Italiaans drankje, veel gedronken in het land van herkomst. Past prima bij de arrosticini en alle andere lekkernijen!


Crodino
Crodino: een bitterzoet heerlijk verfrissend Italiaans drankje dat prima smaakt bij al onze specialiteiten.

Wist u dat .... ?

Arrosticino niet alleen in Italië en Nederland met smaak wordt gegeten? 
Zelfs in Moskou is het een gewilde specialiteit!
Voor meer informatie en direct contact kunt u uw inhoudelijke aanvraag 
naar ons MAILEN!


U kunt de heerlijke gerechten van de 
ITALIAN GRILL - L'ARROSTICINO GUSTOSO 
nu ook bestellen via THUISBEZORGD!
(regio Peel en Maas - Limburg)

Nu dus ook thuis genieten van de specialiteiten uit Abruzzo (Zuid-Italië).La Piadina Toscana 
Een oud familierecept, met gemengd gehakt van varken en kalf, typisch Itailiaanse specerijen, omwikkeld door een vers knapperig Piadina broodje. Gevuld met verse salade en zelf gemaakt saus.

Arrosticini Lam (5 Spiezen) 
Arrosticini op een stokje. Gemaakt van het originele lamsvlees uit de Italiaanse Abruzzo streek. Vers ingevroren in Italië en voor u ter plekke op speciale grillapparatuur gegrild zodat het vlees sappig en smaakvol blijft. Doe net als de Italianen zelf: eet het puur!

Focaccia Black Angus Beef Burger 
Puur Angus rundvlees, met en knapperig Italiaans Foccacia broodje. Rijk gevuld met sla komkommer, pepperoni's , knapperige ruccola en uitjes. Afgemaakt met een huisgemaakte speciale saus voor angus. Dit ensemble van smaken maakt het broodje tot een ware delicatesse.

Piadina Arrosticini Lam 
Probeer het maar niet uit te spreken, maar geniet gewoon van deze overheerlijke piadina ( soort wrap ) gevuld met vers gegrild arrosticini vlees.

Ambachtelijke Porchetta 
Houdt u van een broodje warm vlees? Nadat u mijn variant hierop met echt Italiaans varkensvlees met een vers knapperig La Luna broodje heeft geproefd, wilt u niets anders meer!

Traditional Toscana Lasagna 
"Lasagna Toscana", Italiaans voor 'heerlijk' : zo hebben we deze variant op een veel gegeten product uit mijn vaderland genoemd: heerlijk gekruid rundergehakt in een dun speciaal gebakken pannenkoekje. Even op de gril voor een warm, iets knapperig korstje. Zoals Italianen zeggen: 'Da leccarsi i baffi' om de vingers bij af te likken!

Burger Van Arrosticini Lamsvlees 
Gemaakt van het originele lamsvlees uit de Italiaanse Abruzzo streek. Op speciale grillapparatuur gegrild zodat het vlees sappig en smaakvol blijft. Een zeer exclusief burger met lamsvlees.

Italiaanse Steak 
Een heerlijke Varkensstake traditioneel Italiaans gekruid.

Pasta Fresca 
Exclusieve traditionele pasta fresca, te combineren met alle gerechten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten