Pagina's

Doppio

Doppio, met zijn typische mobiele houtovens, te vinden op openbare pleinen, festivals of zelfs uw eigen privé-feest, brengt uniek streetfood tot bij u.

Doppio (België) is een jong cateringbedrijf, opgericht in juni 2015, dat zich gespecialiseerd heeft in het aanbieden van een unieke eetervaring (op privéfeesten of openbare gelegenheden) door uitsluitend te werken met mobiele traditionele houtovens. 


Het voornaamste product dat momenteel wordt aangeboden is de “firebread”: een eigengemaakte lekkernij die sterk lijkt op pizza en slechts een veertig tal seconden gaartijd kent in de houtoven.


Privéfeesten
Doppio komt op uw communie, trouwfeest, babyborrel, enzovoort haar originele gerechten brengen.
Indien nodig verzorgen wij ook dranken catering en zaalbediening; dit doen we op onze eigen originele manier.Bedrijfsfeesten
Geeft u een bedrijfsfeest, familiedag, lancering van een nieuw product?
Doppio komt tot bij u met een capaciteit tot wel 200 porties firebreads per uur met 1 foodstall.
Wilt u nog meer porties? 
Dan komen wij met 2 operaties tot bij u!
Hieraan kunnen natuurlijk ook nog Broodjes geroosterde ham worden toegevoegd, heerlijke appetizers, en zelfs crème brulée met cognac aroma en blauwe bessen!


Doppio houtovens
Doppio’s houtoven van eigen design zijn het instrument bij uitstek om een unieke kookervaring bij u thuis te creëren. 
De Portugese klei, die bij uitstek hét materiaal vormt om in te bakken, braden of roosteren, wordt beschermd door een frame van roestvrij staal met beschermende coating. 
Zo is de oven perfect geschikt om de Belgische weersomstandigheden te trotseren, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit die een houtoven biedt.Voor meer informatie en direct contact kunt u uw inhoudelijke aanvraag 
naar ons MAILEN!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten