Pagina's

Morena's

Wij hebben een authentieke Italiaanse foodtruck met een ambachtelijke steenoven achterop, waarmee wij langs diverse locaties trekken. 
Vanuit de foodtruck serveren wij op uw festival of evenement de lekkerste pizza’s, belegd met verse ingrediënten, rechtstreeks uit de oven.

Wij kunnen daarnaast heerlijke antipasti, diverse tapenades, salades, versgebakken brood en andere Italiaanse lekkernijen aanbieden, afhankelijk van het evenement en uw persoonlijke wensen. 
De gasten van het evenement zullen bij onze foodtruck de Italiaanse keuken op zijn puurst ervaren; precies zoals het bedoeld is!Mijn naam is Morena Abbatangelo en ik ben een enthousiaste kok met een Italiaanse achtergrond. 
Van kleins af aan stond ik al naast mijn moeder in de keuken, waardoor de passie voor Italiaans koken is ontstaan. 
Na jaren in diverse restaurants te hebben gewerkt heb ik nu besloten mijn eigen zaak op te zetten om iedereen te kunnen verblijden met Italiaanse lekkernijen!Ik werk dan ook volgens de Italiaanse kookmentaliteit die zich kenmerkt door het gebruik van verse ingrediënten, weinig poespas en veel smaak. 
Samen met mijn team streef ik ernaar om u een gezellig samenzijn te bezorgen waarbij u kunt genieten van smaakvolle gerechten die tevens een lust voor het oog zijn. 
Wij bieden een gevarieerde culinaire service voor elke denkbare gelegenheid en zijn altijd flexibel wat betreft uw persoonlijke wensen.Morena’s wordt allereerst gerepresenteerd middels onze authentieke Italiaanse foodtruck. 
Op deze rijdende keuken is een ambachtelijke steenoven geplaatst waarmee wij langs diverse festivals en evenementen trekken om verse pizza’s en andere lekkernijen te serveren. 
Daarnaast verzorgt Morena’s buffetten, BBQ’s, diners en diverse luxe hapjes.
Voor meer informatie en direct contact kunt u uw inhoudelijke aanvraag 
naar ons MAILEN!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten