Pagina's

Roberto's Pizza Party

Wanneer u een feest of bedrijfsborrel wilt organiseren, waarbij u kunt zien hoe een echte Italiaanse pizza wordt gebakken, dan is dit een beleving die u zeker niet mag missen.


Ik kom naar u toe met mijn Food Truck, een originele Italiaanse Piaggio Apecar. 
Daarop staat een houtoven en alles wat verder nodig is voor een echte openlucht pizzeria!

Op locatie laat ik u zien hoe een echte Italiaanse pizza wordt gebakken in de houtoven. 
Een belevenis die u zeker niet mag missen!

Uw gasten zullen aangenaam verrast zijn.


Als Italiaan ben ik opgegroeid met pure smaken en kwaliteit van eten. 
Daardoor weet ik hoe de echte pizza volgens traditioneel recept moet smaken. 
Gecombineerd met Italiaanse gastvrijheid en de juiste sfeer maakt dit alles een feest om niet snel meer te vergeten.


Terwijl de pizza’s worden bereid  leg ik u graag uit wat een pizzabakker doet. 
U zult de heerlijkste geuren ruiken en samen met uw gasten genieten van pizza’s die voor u in punten worden gesneden als een borrelhapje. 
Met mijn Italiaanse gastvrijheid zal ik bijdragen aan een goede sfeer, en een feestje om niet snel meer te vergeten.

Maar er is meer mogelijk: Roberto’s Pizza Party kan ook voor een uitgebreide “aperitivo” zorgen of andere bijgerechten zoals Antipasti, Salades en Desserts. 



Bedrijfsborrel:

Wilt u echt iets bijzonders voor uw werknemers of bedrijf? 
Dan organiseer ik bedrijfsborrels met een Italiaans tintje of een workshop Pizza Bakken op locatie.



Workshop Pizza Bakken: 

Wilt u met een groep vrienden of collega’s de perfecte pizza leren bakken. 
Boek dan een Italiaanse Pizza Workshop!

Bij binnenkomst krijgt u een heerlijk welkomstdrankje en vertel ik u alles over de herkomst en geschiedenis van de pizza. 
Vervolgens laat ik zien hoe het deeg voor de pizzabodem gemaakt wordt en leg ik de verschillende technieken uit. 
Natuurlijk kunt u daarna zelf ook aan de slag. 


Omdat het deeg enige tijd moet rijzen neem ik alvast het gerezen deeg voor u mee. 
Deze gaan we uitrollen tot een mooie bodem en beleggen met verschillende toppings. 
De pizza’s gaan daarna de houtoven in en worden, zodra ze gaar zijn, in verschillende punten gesneden, zodat iedereen kan meegenieten van de heerlijke en verschillende smaken die de groep heeft klaargemaakt. 



Met de mobiele houtoven kan ik vrijwel op elke locatie komen en bij slecht weer wordt er een partytent opgezet zodat er toch gebakken kan worden. 
De workshop is voor een groep van 14 tot 16 personen. 


Voor meer informatie en direct contact kunt u uw inhoudelijke aanvraag 
naar ons MAILEN!


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen