Pagina's

A-petite

Als u mee wilt wegsmelten in heerlijke Mediterraanse sferen en smaken dan bent u bij ons op de juiste plek. Door onze authentieke Peugeot apérotruck uit 1978 en onze Mediterraanse amuse-bouches en fingerfood waant u zich even op vakantie in Zuiderse landen. Een unieke apéromoment kan bij ons al vanaf een prijs per persoon. 
Indien u wenst kunt u de apéritief uitbreiden tot een maaltijdvullende apérobeleving.Wanneer onze truck in open lucht wordt geplaatst kunnen we steeds het nodige voorzien voor koude en natte dagen. 
Maar u kunt er ook voor kiezen dat wij binnenshuis een mooie authentieke apérotafel voorzien. 
De bereidingen gebeuren dan in de truck, uw genodigden hoeven niet naar buiten.Beleef samen met uw collega's of klanten een exclusief Mediterraans apéromoment met A-petite (België).Zuiderse sfeer dankzij onze exclusieve exceptionele en artisanale producten.Onze gerechten en hapjes zijn een herinnering aan de pure smaken uit de Mediterraanse gebieden. 
Wij gebruiken enkel producten die met veel liefde en zorg door plaatselijke, lokale boeren en ambachtslui op kleine schaal vervaardigd werden.Crostini’s en bruschetta met toppings van gastronomische kwaliteit zijn onze specialiteit, alsook authentieke apéroplankjes en tapas. 
Onze menu is een gezond menu met gezonde ingrediënten. 
We houden ook rekening met de vegetariër of mensen met een glutenvrij dieet.Onze hapjes kunnen ‘gepaired’ worden met heerlijke Mediterraanse wijnen, bubbels, Italiaanse ‘gezonde’ frisdranken van Abbondio en een lekker fris biertje.Onze menukaart:
Apéroplankjes / Bruschetta / Crostini / Koude Fingerfood / Salades / Soepen / Warme Fingerfood / Zoetigheden / DrankenVoor meer informatie en direct contact kunt u uw inhoudelijke aanvraag 
naar ons MAILEN!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten